Over Univadis<sup>®</sup>

Over Univadis®

Univadis is een service van Aptus Health. Aptus Health (AH) is een dochteronderneming van Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA,, opererend als MSD buiten de Verenigde Staten en Canada. AH heeft eigen onafhankelijke medewerkers, een eigen redactioneel proces, zakelijke en financiële operatie en bestuur. AH onderhoudt haar informatie en bewaart de vertrouwelijkheid van haar klanteninformatie onafhankelijk van MSD. Meer informatie kunt u lezen op www.aptushealth.com

Slimmere en snellere zoekfunctionaliteit

De antwoorden die u nodig hebt. Nú.

Univadis biedt meerdere manieren om precies te vinden wat u zoekt in een uitgebreide bibliotheek met medische inhoud van hoge kwaliteit. Zoek specialisme of ziektebeeld, of voer specifieke termen in om snel in te zoomen op relevante resultaten.

about univadis
about univadis

Ontworpen om aan te passen

Gemaakt voor mobiel gebruik op elk apparaat

Univadis is briljant ontworpen voor eenvoud, gebruiksgemak, en de totale compatibiliteit met elke smartphone, tablet, of ander web-apparaat. Dus het maakt niet uit hoe u Univadis gebruikt. U hebt dezelfde waardevolle inhoud, krachtige prestaties en intelligente functionaliteit.

Prioriteit voor uw praktijk

De snelste route naar content die télt

Zodra u een account aanmaakt en uw specialiteit instelt, doet univadis het werk om u díe medische informatie te bieden die relevant is voor uw praktijk. Vervolgens beslist u welke apps u wilt installeren om uw favoriete informatie direct binnen handbereik te hebben en welke informatie u wilt bewaren om te delen met uw collega’s.

about univadis