Anatomical Illustrations

Installeer app

Installeer Anatomical Illustrations

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Deel een scala aan anatomische weergaven met uw patiënten tijdens de behandeling.
Of u het nu gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van patiënten of voor studenten of bij presentaties, Anatomic Illustrations van Natom biedt u de mogelijkheid om te navigeren door verscheidene lagen van menselijke anatomische details van belangrijke lichaamsdelen en organen.

De applicatie bevat verschillende zoomopties om een scala aan weergaven mogelijk te maken voor elke anatomische laag. U vindt ook beschrijvingen voor elk orgaan en deel van het lichaam, samen met laagdrempelige informatie over belangrijke pathologieën in verband met specifieke organen.

Natom Anatomic Illustrations is toegankelijk en bereikbaar voor alle zorgverleners, zodat u gemakkelijk kunt zoomen en de beelden kunt opslaan voor professioneel gebruik.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

Callimedia
Callimedia is een marktleider in digitale, anatomische, trainings- en communicatieoplossingen voor de zorgsector. Gespecialiseerde producten en diensten van Callimedia zijn beschikbaar voor alle professionals in de zorgsector, waaronder farmaceutische laboratoria, fabrikanten van medische hulpmiddelen, ontwikkelaars van medische diagnostiek, wetenschappelijke verenigingen over de hele wereld, opleidingsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties en patiëntenverenigingen.