HCV Tijdschriften

OPEN

Installeer HCV Tijdschriften

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

We werken samen met vooraanstaande tijdschriften op het gebied van HCV-beheer en bezorgen u zo het beste van het klinisch onderzoek uit betrouwbare bronnen. Krijg gratis toegang tot exclusieve, originele samenvattingen in het [language] en integrale artikelen uit The New England Journal of Medicine, Journal of Hepatology en The Lancet Hepatology and Gastroenterology, zodat u op de hoogte blijft van de laatste studies. Elke maand worden er maximaal vier van de belangrijkste artikelen over Hepatitis C uit deze tijdschriften geplaatst. Integrale artikelen kunnen tot een week na publicatie gratis worden gedownload.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

The New England Journal of Medicine
The New England Journal of Medicine, het oudste onafgebroken verschijnende medisch tijdschrift, maakte in 2012 zijn tweede eeuw vol als dienstverlener aan de medische gemeenschap. NEJM zet zich ervoor in artsen het beste onderzoek en belangrijke informatie te bezorgen op het snijvlak van biomedische wetenschap en de klinische praktijk, waarbij de informatie wordt aangeboden in een begrijpelijk format dat uiterst nuttig is in de dagelijkse praktijk.

Journal of Hepatology
The Journal of Hepatology publiceert originele papers, recensies, casusrapporten en brieven aan de redactie met betrekking tot klinisch en fundamenteel onderzoek op het gebied van hepatologie. The Journal verschijnt in het Engels. Na beoordeling door de reactie kunnen er supplementen worden opgenomen

Gastroenterology
Gastroenterology is het prominentste tijdschrift op het gebied van gastro-intestinale ziekten. Als officieel tijdschrift van het American Gastroenterological Association (AGA) Institute geeft Gastroenterology actuele en gezaghebbende informatie over fundamentele en klinische gastro-enterologie. Regelmatig verschijnende bijdragen zijn onder meer artikelen van gezaghebbende autoriteiten op dit vlak en rapporten over de meest recente ziektebehandelingen. Origineel onderzoek is ingedeeld naar klinische en fundamentele-translationele inhoud, maar ook naar inhoud betreffende spijsverteringskanaal, lever, alvleesklier en gal.
Gastroenterology dicht bovendien de kloof tussen fundamentele en klinische wetenschap door de publicatie van uitgebreide recensies en perspectieven over belangrijke onderwerpen als pancreatitis en leverziekte. Andere vaste rubrieken zijn Covering the Cover; Mentoring, Training, en Education Corner; Press Highlights; Imaging and Advanced Technology; Clinical Challenges and Images in GI; Selected Summaries; Print and Digital Media Reviews; Continuing Medical Education Activities; Editorials; en Correspondence.