The JAMA Network

OPEN

Installeer The JAMA Network

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Krijg elke week toegang tot geselecteerde nieuwe en volledige JAMA-artikelen, samen met video-interviews met de auteurs.
Dankzij deze exclusieve samenwerking tussen Merck Medicus en JAMA kunt u dieper graven in geselecteerde recente klinische artikelen die zijn gepubliceerd in the Journal of the American Medical Association.   The JAMA Network app biedt u 7 dagen lang onbeperkte toegang tot geselecteerde nieuwe volledige JAMA-artikelen in pdf-formaat, samen met korte interviews met de auteurs. In deze 3 tot 4 minuten durende video’s worden langere interviews op de JAMA-website samengevat en deze zijn 4 weken lang exclusief voor Merck Medicus.   Artikelabstracts en video’s met samenvattingen blijven ook na de toegang tot de volledige artikelen en de periode van exclusiviteit beschikbaar op Merck Medicus.   

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

The JAMA Network
Voortbouwend op een sterke traditie van editorial excellence brengt The JAMA Network JAMA samen met negen gespecialiseerde tijdschriften om daarmee nog bredere toegang te bieden tot onderzoek, meningen en medisch nieuws die de geneeskunde vandaag en morgen vormgeven. JAMA, sinds 1883 door de American Medical Association gepubliceerd, is een van de meest gelezen, peer-reviewed, algemene medische tijdschriften ter wereld.