Just Published from The Lancet

OPEN

Installeer Just Published

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Dankzij onze samenwerking met The Lancet krijgt u up-to-the-minute informatie over het beste uit de medische literatuur.
Met Just Published van The Lancet op Univadis kunt u originele abstracts en artikelen gedurende een beperkte periode lezen voordat ze in druk verschijnen. U kunt ook 7 dagen lang geselecteerde volledige artikelen gratis downloaden. Just Published biedt toegang tot hoogwaardige informatie over klinisch onderzoek, analyses van internationale gezondheidskwesties, en kritische beoordelingen en reviews van onderzoek.
Ook vindt u artikelen uit gespecialiseerde tijdschriften van The Lancet waarin oorspronkelijk onderzoek en meningen staan over internationale kwesties die relevant zijn voor klinisch oncologen, neurologen en specialisten op gebied van infectieuze ziekten. Gespecialiseerde tijdschriften van The Lancet op Univadis zijn:

The Lancet Infectious DiseasesThe Lancet NeurologyThe Lancet OncologyMedische en redactionele topkwaliteit
Met een prestigieuze reputatie als een van de meest vooraanstaande medische tijdschriften ter wereld heeft The Lancet praktiserende zorgverleners en onderzoekers al sinds 1823 geïnspireerd met wetenschap die prettig leest en die informeert en hervormt.
Het tijdschrift combineert publicaties uit de beste medische wetenschap ter wereld met een passie voor het tegenwerken van politieke, sociale of commerciële krachten die de waarden van de geneeskunde ondermijnen. The Lancet is een onafhankelijke en gezaghebbende stem in de wereldwijde geneeskunde zonder affiliatie aan een medische of wetenschappelijke organisatie.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

The LancetThe Lancet, opgericht in 1823, is nog altijd een van de meest vooraanstaande medische tijdschriften ter wereld. Het blijft onafhankelijk en ongebonden aan medische of wetenschappelijke organisaties, publiceert haar oorspronkelijk wekelijks tijdschrift en 3-maandelijkse gespecialiseerde tijdschriften op het gebied van de oncologie (The Lancet Oncology), neurologie (The Lancet Neurology) en infectieuze aandoeningen (The Lancet Infectious Diseases).

The Lancet levert hoogwaardige medische naslagwerken, diepgaande kennis uit de belangrijkste medische disciplines, en onderzoek en analyses uit alle delen van de wereld. Vandaag de dag brengen de tijdschriften het laatste medische nieuws en klinisch onderzoek bij artsen en zorgverleners in elk land van de wereld.