Beeld- en mediabank

OPEN

Installeer Beeld- en mediabank

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Doorzoek meer dan 60.000 multimediabronnen die relevant zijn voor uw praktijk of specifieke diagnoses. De Beeld- en Mediabank app geeft u toegang tot meer dan 60.000 regelmatig bijgewerkte medische video’s, afbeeldingen, scans, illustraties, slide sets en andere soorten media in een zeer makkelijk doorzoekbaar formaat.  U kunt de content in de Beeld- en Mediabank indelen op specialisme, aandoening, formaat, of contentaanbieder met de filters aan de linkerkant van de pagina. Alle afbeeldingen kunnen worden geüpload, afgedrukt, of overgenomen voor gebruik in presentaties of als hulpmiddel in uw praktijk.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

We doen ons best om de meest vertrouwde en relevante uitgevers van medische informatie en tools die online beschikbaar zijn, samen te brengen. Onze partners zijn onafhankelijke externe aanbieders van hoogwaardige inhoud waarmee zorgverleners in hun dagelijkse praktijk de resultaten voor patiënten kunnen verbeteren. Hieronder staan enkele contentaanbieders met wie wij samenwerken.  

MSD Publishing Group Al meer dan een eeuw zet de MSD Publishing Group zich in voor het aanbieden van vertrouwde en wetenschappelijke informatie aan artsen, verpleegkundigen, drogisten, dierenartsen, apothekers en andere zorgverleners.  In samenwerking met de MSD Research Laboratories richt het bedrijf zich op het publiceren van populaire naslagwerken op non-profitbasis, en maakt daarmee enkele van de beste, actueelste, toegankelijkste en relevantste naslagwerken ter wereld beschikbaar.