De MSD Manual voor diagnose en therapie

OPEN

Installeer De MSD Manual

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Compact, beknopt, compleet: The MSD Manual is nog nooit zo relevant geweest.

De MSD Manual voor diagnose en therapie geniet al meer dan 110 jaar vertrouwen en is een van ’s werelds meest gebruikte medische naslagwerken voor artsen, geneeskundestudenten en zorgverleners. Met bijna 4.000 pagina’s die door honderden onafhankelijke deskundigen op hun vakgebied zijn geschreven, zet het MSD Manual het mechanisme en de oorzaak, symptomen, diagnose, behandeling en preventie van meer dan 2.000 aandoeningen uiteen. Dit klassieke medische naslagwerk bevat uitgebreide besprekingen en aanvullende informatie, waarmee het een waardevolle point-of-care tool wordt.  Enkele aanvullingen zijn:   

Een nieuw vierkleurendiagram met de aandoeningen van de huid, ogen en mond
Uitgebreide besprekingen van meer dan 85 symptomen, waaronder pijn op de borst, hoest en oedeem
Nieuwe secties over onderwerpen in de geriatrie
Meer over financiële kwesties in de zorg  
Een appendix met normaalwaarden in het laboratorium
Overzichten van diagnostiek en behandeling
Daarnaast zijn er nieuwe secties toegevoegd over belangrijke kwesties in de geriatrie, met relevante onderwerpen zoals:  

Manieren om de geriatrische patiënt te benaderen  
Preventie van ziekte en invaliditeit bij ouderen  
Kwaliteit van leven en therapeutische doelen  
Zorgaanbod  
Loopstoornissen  
Valletsel bij ouderen  
Sociale kwesties bij ouderen  
De oudere automobilist
Financiering van de zorg voor ouderen De inhoud is onderverdeeld in secties zodat u de benodigde informatie snel kunt vinden. U kunt ook zoeken op symptomen of met behulp van een alfabetische index van alle onderwerpen.

Krijg onbeperkte online toegang tot het meest gebruikte medische naslagwerk ter wereld.

In 1899 begon Merck/MSD met de publicatie van de MSD Manual als ondersteuning van de geneeskunde en de zorgverleners die deze beoefenen. Met hetzelfde enthousiasme voor het uitwisselen van kennis en het toepassen van nieuwe ontwikkelingen maakt Univadis de toegang tot deze belangrijke werken wel heel gemakkelijk: u hoeft alleen maar in te loggen. U heeft dan duizenden regelmatig bijgewerkte klinische onderwerpen direct bij de hand. Univadis geeft u onbeperkte online toegang tot de MSD Manual voor diagnose en therapie. Dit onmisbare naslagwerk, relevant voor elk medisch specialisme en elke aandoening, blijft de recentste informatie aanbieden over de diagnostiek en behandeling van ziekten.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

MSD Publishing Group
Al meer dan een eeuw zet de MSD Publishing Group zich in voor het aanbieden van vertrouwde en wetenschappelijke informatie aan artsen, verpleegkundigen, drogisten, dierenartsen, apothekers en andere zorgverleners.  In samenwerking met de MSD Research Laboratories richt het bedrijf zich op het publiceren van populaire naslagwerken op non-profitbasis, en maakt daarmee enkele van de beste, actueelste, toegankelijkste en relevantste naslagwerken ter wereld beschikbaar.