Oncologische richtlijnen

Installeer app

Installeer Oncologische richtlijnen

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Raadpleeg uitvoerige, gezaghebbende oncologische richtlijnen
Raadpleeg interactieve versies van essentiële NCCN-richtlijnen en een uitgebreide reeks richtlijnen vanaf één punt, om het u gemakkelijker te maken uw patiënten de beste zorgopties te bieden. Dankzij interactieve richtlijnen kunt u uw dagelijkse beslissingen ondersteunen in slechts enkele muisklikken en u vergewissen van de consensus van vooraanstaande deskundigen op uw vakgebied.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

NCCN-richtlijnen
De afgelopen 20 jaar heeft de NCCN een geïntegreerd scala van hulpmiddelen ontwikkeld ter verbetering van de kwaliteit van de kankerzorg. In de NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology (NCCN Guidelines®) is een evidence-based door consensus gedreven management vastgelegd om ervoor te zorgen dat alle patiënten de diensten op het gebied van preventie, diagnose, behandeling en ondersteuning ontvangen waarmee de kans op optimale resultaten het grootst is.
De NCCN-Guidelines® zijn een uitvoerige reeks richtlijnen waarin de achtereenvolgende managementbeslissingen en -interventies worden beschreven die voor 97 procent van de huidige kankers van patiënten in de Verenigde Staten van toepassing zijn.