Oncologie Congresnieuws

Installeer app

Installeer Oncologie Congresnieuws

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Blijf op de hoogte van de meest recente klinische doorbraken op oncologiegebied
Volg de nieuwste ontwikkelingen in kankerzorg op de voet en blader door de dagelijks gepubliceerde essentiële updates om bij te blijven zonder dat het u veel tijd kost. Dankzij ons partnerschap met The ASCO Post beschikken wij over snelle en onpartijdige verslagen in het [taal] van belangrijke oncologische bijeenkomsten wereldwijd. Onze editors en deskundigen selecteren dagelijks topartikelen uit al de beste oncologische tijdschriften en vatten deze puntsgewijs samen in het Engels, zodat u in slechts enkele minuten door de nieuw gepubliceerde klinische literatuur kunt scannen.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

The ASCO Post
The ASCO Post werkt samen met de American Society of Clinical Oncology (ASCO) en assisteert haar bij het bekendmaken en bevorderen van de beste multidisciplinaire kankerzorg bij een breed publiek van oncologische zorgverleners en ASCO-leden. The ASCO Post doet op deskundige wijze verslag van nieuws over kankeronderzoek en -beleid, behandelt vraagstukken op het gebied van patiëntenzorg en de klinische praktijk en biedt weloverwogen commentaar van toonaangevende spelers en andere belanghebbenden in het veld van de klinische oncologie.

UNIVADIS CLINICAL SUMMARIES
Ons in-house team van medische schrijvers en editors volgt de dagelijkse stroom van nieuwe peer-reviewed publicaties op het gebied van de klinische oncologie en selecteert de studies met de grootste impact voor praktijkvoerende oncologen. Deze sleutelstudies worden beknopt samengevat, zodat u op efficiënte wijze op de hoogte kunt blijven van alle meest recente bevindingen.