Cancer Radiology Collection

Installeer app

Installeer Cancer Radiology Collection

Hiermee kunt u de toepassing via uw app-balk rechtstreeks openen vanaf elke pagina op Univadis

Verbreed uw kennis van diagnostische beeldvorming op het gebied van oncologie
Het werk van dr. Elliot Fishman en dr. Karen Horton, beiden hoogleraar radiologie aan de Johns Hopkins University, staat wereldwijd hoog aangeschreven onder radiologen en technologen. Hun website CTISUS.com beantwoordt aan een toenemende behoefte aan high-definitionbeelden als beslissingsondersteunende hulpmiddelen.

De Cancer Radiology Collection bevat onder meer CT- en MRI-opnamen in hoge resolutie en voorzien van audiocommentaar, die wekelijks worden gepost. Diagnostische casussen omvatten 5 tot 6 opnamen per casus en een quiz waarmee u uw kennis kunt beproeven.

Terug naar boven

Over de uitgever(s)

Dr. Elliot K. Fishman en Dr. Karen M. Horton
De klinische en onderzoeksbelangstelling van dr. Elliot Fishman ligt bij medische beeldvorming met een specifiek zwaartepunt op 3-dimensionale beeldvorming en computertomografie. Zijn werk op het vlak van CT heeft al meer dan 1000 peer-reviewed publicaties opgeleverd. Dr. Fishman staat bij radiologen over de hele wereld in hoog aanzien om zijn uitmuntende kwaliteiten op onderwijsgebied. In 2002 en 2007 ontving hij de Aunt Minnie Awards voor Outstanding Educator en in 2004 voor Outstanding Researcher, waarmee hij de eerste laureaat is die beide awards heeft gekregen. Bovendien riep Medical Imaging dr. Fishman in april 2007 uit tot 'Top Radiologist in the Nation'.
Dr. Fishman is thans hoogleraar radiologie en oncologie, en directeur diagnostische beeldvorming en lichaams-CT aan de Johns Hopkins University School of Medicine.
Dr. Karen Horton behaalde haar medische titel en voltooide haar klinische opleiding in de radiologie aan de Johns Hopkins University School of Medicine. Zij is thans hoogleraar radiologie aan de Johns Hopkins University School of Medicine en directeur van de Cross Sectional Imaging Fellowship (multidisciplinaire werkgroep beeldvorming) van de afdeling radiologie van het Johns Hopkins Hospital. Dr. Horton is co-auteur van talrijke artikelen op CT-gebied en met name over het gebruik van CT-scans bij beeldvorming van de alvleesklier en het opsporen van tumoren van de alvleesklier.
Dr. Fishman en dr. Horton houden CTISUS.com bij in het kader van hun voortdurende streven om patiëntenzorg verder te brengen door middel van medische beeldvorming, toegespitst op spiraal-CT en 3D-beeldvorming. Samen geven zij leiding aan een CTISUS-team dat bestaat uit meerdere radiologen, een informaticus, een multimediaontwikkelaar en een medisch illustrator.